Psicòloga General Sanitaria. Col•legiada al COPC amb el núm. 12.745.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). La seva formació terapèutica és de base cognitiva-conductual, realitzada a la Unitat de Teràpia de Conducta de la UB, amb la que continua vinculada en l’actualitat com a terapeuta, així com realitzant tasques de formadora.

Acreditada com a Terapeuta Cognitiva-Conductual per la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRITC), membre de la European Association for Behavioural and Cognitive Therapies .

Amb experiència en el camp del dolor crònic, ha participat en projectes de recerca en aquest àmbit. Ha publicat, juntament amb d’altres especialistes, un protocol per al maneig del dolor i, com a coautora, el “ Manual de tratamiento cognitivo-conductual del dolor crónico” editat per Paidós.

Exerceix de terapeuta col·laboradora amb el GRAP des de 2009.

Des de 2010 compagina la pràctica clínica amb la docència i és professora associada del Departament de Clínica i Psicobiologia de la UB (secció de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic). És membre del Grup d’Innovació Docent Consolidat “ Intervenció en Psicologia Clínica i de la Salut”. Porta a terme tasques docents tant al Grau de Psicologia com al Màster oficial de Psicologia General Sanitària.